no-nonsense spirituele avond
programma

Gratis adviesgesprek

Voor nieuwe klanten

Wil je een echte doorbraak maken? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Wil je meer verdieping en verbinding met jezelf? Transformeren en loslaten wat niet meer bij je past? Starten met je werkelijke verlangens te realiseren? Wil je zonder hard werken, zweverigheid, therapie of ‘gedoe’ een gemakkelijker & rijker leven? In dit gratis adviesgesprek kijken we samen hoe je grote stappen kunt maken in je persoonlijke bewustzijn, groei en kracht.

Ik ben Tiny Kanters, spiritueel coach, teacher & reader. Mijn missie is om je te helpen om je leven gemakkelijker en rijker te maken! Ik heb een unieke no-nonsense visie op spiritualiteit. Hiermee help ik je onder andere met spiritualiteit praktisch toe te passen in je leven. Ik help je met meer verbinding met jezelf, met gemakkelijker omgaan met lastige dingen en met je ware verlangens te kennen en te leven. Hierdoor maak je persoonlijke groei door, kom je in je kracht en word je zelf de baas in je leven! Zonder hard werken, zweverigheid of therapie. Ik kan voelen wat voor jou werkelijk belangrijk is en via automatisch spreken antwoorden doorgeven op persoonlijke vragen.Ik heb honderden mensen met hun transformaties geholpen en dat kan ik bij jou ook doen. Want ook jij verdient een leven vol vreugde waarin je het beste uit jezelf haalt en vertrouwt op je innerlijke kracht.


Gratis persoonlijk adviesgesprek

Heb je interesse in spiritualiteit maar weet je bijvoorbeeld niet zo goed hoe je dat in je dagelijkse leven praktisch kunt toepassen? Of zie je door de bomen het bos niet meer in alles op ‘spiritueel’ gebied en zoek je helderheid en overzicht. En wil je weten hoe alles met elkaar samenhangt en hoe het nou echt werkt en wat je er dagelijks mee kan?
Het adviesgesprek wordt helemaal op jou afgestemd. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, en naar welke behoeften en wensen je hebt voor je spirituele ontwikkeling. Dit is een mooie basis waarin ik je kan helpen met spirituele live-cursus of coaching, in combinatie met mijn online leeromgeving.
Ik kijk er al naar uit om jou te inspireren en je verder op weg te helpen naar een gemakkelijker en rijker leven.
Gratis adviesgesprek voor nieuwe relaties.

Lees hier wat het gesprek je op kan leveren...

Jouw persoonlijke kennismakingsgesprek heeft zoveel meerwaarde:
• Je krijgt antwoorden op jouw vragen.
• Je ontdekt wat er voor jou (nóg meer) mogelijk wordt als je in verbinding met jezelf bent.
• Je krijgt inzicht in welke stappen je kunt zetten en wat je volgende stap kan zijn.
• Je leert hoe mijn unieke methode voor jou snel en duurzaam resultaat oplevert.
• Je krijgt helderheid in je ontwikkelkansen door antwoorden op je vragen.
• Aan het einde van het gesprek kun je een volgende stap maken.

Kortom, een leuk en productief gesprek wat je echt verder helpt!
Ik heb veel van deze gesprekken gedaan en telkens geven mensen aan dat het ze veel brengt. Behalve dat het gewoon leuk is om op deze ontspannen manier met je ontwikkeling bezig te zijn, kan ik je garanderen dat het een extra impuls geeft aan je leven.

Een kennismakingsgesprek duurt normaliter ongeveer drie kwartier. Ik bel je om voor dit laagdrempelige en persoonsgerichte gesprek een afspraak te maken.


Schermafbeelding 2022-08-02 om 08.30.46

“Ik kan rustig zeggen dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die deze complexe materie zo eenvoudig, duidelijk en helder uitlegt!” (Danny)

“Ik heb in een uur praten met jou meer over spiritualiteit geleerd dan alle boeken samen die ik erover gelezen heb. Nu begrijp ik wat ik eraan kan hebben en dat dat heel verrijkend is.” (Ine)

“Wat een cadeautje zo’n spirituele avond.” (Esther)

“Mijn kijk op het leven is lichter en vreugdevoller geworden daar ben ik heel dankbaar voor!!! Dat komt doordat ik nu snap hoe het leven werkt en daardoor anders tegen veel dingen aankijk.” (Anjani)

“In één avond heb ik meer mijzelf begrepen en het leven begrepen dan ooit. Ik ben jaren op zoek geweest naar de antwoorden die ik vanavond van jou kreeg. Ik ga je coaching boeken bij je om het in mijn leven te toe te passen.”  (Patricia)

“Ik ervaar meer samenhang in je leven. Voel me opgelucht wanneer ik mezelf zie in de werking van het grotere perspectief. Ik voel me gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in mijn leven. Ik ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven.” (Manny)

“Wat heerlijk simpel, zodat het zo gewoon is. Helder.” (Edith)

“Niemand maakt spiritualiteit zo eenvoudig en praktisch als jij. Wat een verademing! Zo kan ik er echt iets mee in mijn leven.” (Patrick)

Ik merk dat ik na deze avond meer rust heb rondom het thema spiritualiteit. De helderheid die Tiny hierin verschaft is fijn. Hij sprak met passie over het onderwerp en vertelde ook over zijn eigen ervaringen, waardoor je erg op je gemak bent. De hot-seat sessies waren spot-on! En je bent gewaarschuwd: na deze avond wil je al zijn boeken lezen!(Saranna)

Met een en al luisterend oor en was jij in staat om ons mee te nemen naar ons gevoel, onze intuïtie en naar een ‘andere dimensie van zijn’. (Monique)

Contact

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@tinykanters.nl
Of bel of app me: 06 48419858