no-nonsense spirituele avond
programma

Basiscursus Nieuwe Spiritualiteit

In 3 dagen gemakkelijker & rijker leven

Wil je een echte doorbraak maken? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Wil je meer verdieping en verbinding met jezelf? Transformeren en loslaten wat niet meer bij je past? Starten met je werkelijke verlangens te realiseren? Wil je zonder hard werken, zweverigheid, therapie of ‘gedoe’ een gemakkelijker & rijker leven? Investeer dan nu in mijn 3-dagen programma en maak flinke stappen in je persoonlijke bewustzijn, groei en kracht. Word zelf de baas in je leven! Ik begeleid je persoonlijk in dit programma. En met de groep is het leuk om te doen en samen kom je verder!

Ik ben Tiny Kanters, spiritueel coach, teacher & reader. Mijn missie is om je te helpen om je leven gemakkelijker en rijker te maken! Ik heb een unieke no-nonsense visie op spiritualiteit. Hiermee help ik je onder andere met spiritualiteit praktisch toe te passen in je leven. Ik help je met meer verbinding met jezelf, met gemakkelijker omgaan met lastige dingen en met je ware verlangens te kennen en te leven. Hierdoor maak je persoonlijke groei door, kom je in je kracht en word je zelf de baas in je leven! Zonder hard werken, zweverigheid of therapie. Ik kan voelen wat voor jou werkelijk belangrijk is en via automatisch spreken antwoorden doorgeven op persoonlijke vragen.Ik heb honderden mensen met hun transformaties geholpen en dat kan ik bij jou ook doen. Want ook jij verdient een leven vol vreugde waarin je het beste uit jezelf haalt en vertrouwt op je innerlijke kracht.

Mijn Basiscursus nieuwe spiritualiteit geeft je inzichten die je leven meteen gemakkelijker en rijker maken. Dit programma is inclusief praktische en krachtige levenstools waarmee je meer samenhang in je leven ervaart. Je voelt je opgelucht omdat er niets ‘fout’ gaat in je leven. Je ervaart meer vertrouwen in een vreugdevol leven doordat je aandacht geeft aan wat je voelt dat je nodig hebt. En je krijgt meer regie en focus in je leven door je werkelijke verlangens te kennen en te volgen. Je voelt je rijker want je gaat meer vervulling ervaren en je leven zal met minder weerstand verlopen omdat je gemakkelijker omgaat met wat er zich aandient.

Drie live-dagen gaan we samen met een leuke groep mensen en no-nonsense spiritualiteit aan de slag om jouw leven gemakkelijker & rijker te maken! Je gaat ontdekken hoe je spiritualiteit heel praktisch toe kan passen in je leven. Je leert je lastige uitdagingen te transformeren. En je leert meer vervulling en zingeving in je leven te creëren. Tijdens de drie dagen is er genoeg ruimte om je levensvragen of andere vragen over het onderwerp spiritualiteit te stellen.
 • Basiscursus Nieuwe Spiritualiteit


  Live dag 1: Basiskennis nieuwe spiritualiteit voor meer verbinding
  Je leert hoe je stoffelijke zelf samenwerkt met je onstoffelijke zelf. Je leert hoe je deze samenwerking kunt verbeteren. Door meer te voelen, minder in je hoofd te zijn en meer rust te creëren. Je leert je innerlijke wijsheid gebruiken als een kompas in je leven. Dit legt een basis voor de volgende twee dagen. Zo word je meer verbonden met jezelf en je ervaart meer levensvreugde.

  Live dag 2: Uitdagingen transformeren voor gemakkelijker leven
  Je leert om krachtiger te zijn in voor jou ongemakkelijke situaties. Door meer in verbinding te blijven met jezelf. We kijken naar de rol die je zelfbeeld, verwachtingen, oordelen en overtuigingen kunnen spelen. We gaan je thema’s te onderzoeken die je vreugde remmen. Je leert om je perspectief hierop te transformeren en je bijbehorende gedragspatronen aan te passen. Zo wordt je leven gemakkelijker.

  Live dag 3: Meer vervulling en levensvreugde creëren voor rijker leven
  Je leert meer te waarderen en te genieten van wat je al hebt en meer het leven te vieren. Je leert hoe je je leven verder kunt verrijken. Door je werkelijke verlangens en authentieke kracht te onderzoeken. Je leert om meer vervulling en zingeving in je leven te creëren en je bijbehorende gedragspatronen aan te passen. Zo word je leven rijker.

  De 3 cursusdagen: zaterdag 4, 11, 18 november 2023 in Weesp (onder Amsterdam).
 • € 395,- • Intakegesprek
 • 3 live cursusdagen
 • Online leeromgeving
 • 2 persoonlijke readings
Check of je er klaar voor bent

Ben jij er klaar voor om je leven gemakkelijker en rijker te maken samen met mij en mijn no-nonsense spiritualiteit?

– Ik wil spiritualiteit heel praktisch dagelijks kunnen toepassen
– Ik wil meer verbinding met mijzelf en meer voelen i.p.v. denken
– Ik heb uitdagingen in je leven waar ik anders mee om wil gaan
– Ik wil minder ‘gedoe’ en pijn en dat voorkomen in de toekomst
– Ik heb echte verlangens die ik graag meer wil leven
– Ik wil meer bezieling en zingeving in mijn leven
– Ik wil meer levensvreugde en meer regie over mijn leven

Als je één of meer punten herkent en je bent bereid om hier tijd en geld in te investeren, dan ben jij er klaar voor!

Samen werken aan een gemakkelijker & rijker leven is heel leuk!


Gratis persoonlijk kennismakingsgesprek

Heb je interesse in spiritualiteit maar weet je bijvoorbeeld niet zo goed hoe je dat in je dagelijkse leven praktisch kunt toepassen? Of zie je door de bomen het bos niet meer in alles op ‘spiritueel’ gebied en zoek je helderheid en overzicht. En wil je weten hoe alles met elkaar samenhangt en hoe het nou echt werkt en wat je er dagelijks mee kan?
Het kennismakingsgesprek wordt helemaal op jou afgestemd. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, en naar welke behoeften en wensen je hebt voor je spirituele ontwikkeling. Dit is een mooie basis waarin ik je kan helpen met spirituele coaching, in combinatie met mijn online leeromgeving.
Ik kijk er al naar uit om jou te inspireren en je verder op weg te helpen naar een gemakkelijker en rijker leven.
Gratis kennismalingsgesprek voor nieuwe relaties.

Lees hier wat het gesprek je op kan leveren...

Jouw persoonlijke kennismakingsgesprek heeft zoveel meerwaarde:
• Je krijgt antwoorden op jouw vragen.
• Je ontdekt wat er voor jou (nóg meer) mogelijk wordt als je in verbinding met jezelf bent.
• Je krijgt inzicht in welke stappen je kunt zetten en wat je volgende stap kan zijn.
• Je leert hoe mijn unieke methode voor jou snel en duurzaam resultaat oplevert.
• Je krijgt helderheid in je ontwikkelkansen door antwoorden op je vragen.
• Aan het einde van het gesprek kun je een volgende stap maken.

Kortom, een leuk en productief gesprek wat je echt verder helpt!
Ik heb veel van deze gesprekken gedaan en telkens geven mensen aan dat het ze veel brengt. Behalve dat het gewoon leuk is om op deze ontspannen manier met je ontwikkeling bezig te zijn, kan ik je garanderen dat het een extra impuls geeft aan je leven.

Een kennismakingsgesprek duurt normaliter ongeveer drie kwartier. Ik bel je om voor dit laagdrempelige en persoonsgerichte gesprek een afspraak te maken.


Schermafbeelding 2022-08-02 om 08.30.46

“Ik kan rustig zeggen dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die deze complexe materie zo eenvoudig, duidelijk en helder uitlegt!” (Danny)

“Ik heb in een uur praten met jou meer over spiritualiteit geleerd dan alle boeken samen die ik erover gelezen heb. Nu begrijp ik wat ik eraan kan hebben en dat dat heel verrijkend is.” (Ine)

“Wat een cadeautje zo’n spirituele avond.” (Esther)

“Mijn kijk op het leven is lichter en vreugdevoller geworden daar ben ik heel dankbaar voor!!! Dat komt doordat ik nu snap hoe het leven werkt en daardoor anders tegen veel dingen aankijk.” (Anjani)

“In één avond heb ik meer mijzelf begrepen en het leven begrepen dan ooit. Ik ben jaren op zoek geweest naar de antwoorden die ik vanavond van jou kreeg. Ik ga je coaching boeken bij je om het in mijn leven te toe te passen.”  (Patricia)

“Ik ervaar meer samenhang in je leven. Voel me opgelucht wanneer ik mezelf zie in de werking van het grotere perspectief. Ik voel me gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in mijn leven. Ik ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven.” (Manny)

“Wat heerlijk simpel, zodat het zo gewoon is. Helder.” (Edith)

“Niemand maakt spiritualiteit zo eenvoudig en praktisch als jij. Wat een verademing! Zo kan ik er echt iets mee in mijn leven.” (Patrick)

Ik merk dat ik na deze avond meer rust heb rondom het thema spiritualiteit. De helderheid die Tiny hierin verschaft is fijn. Hij sprak met passie over het onderwerp en vertelde ook over zijn eigen ervaringen, waardoor je erg op je gemak bent. De hot-seat sessies waren spot-on! En je bent gewaarschuwd: na deze avond wil je al zijn boeken lezen!(Saranna)

Met een en al luisterend oor en was jij in staat om ons mee te nemen naar ons gevoel, onze intuïtie en naar een ‘andere dimensie van zijn’. (Monique)

Contact

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@tinykanters.nl
Of bel of app me: 06 48419858