no-nonsense spirituele avond
programma

In 1 avond een nieuwe kijk op spiritualiteit

Spirituele avond

Stel je eens voor dat mijn visie je inzichten geeft die je leven meteen gemakkelijker en rijker maken. Zonder hard werken, zweverigheid of therapie. Tijdens een gezellige avond deel ik mijn unieke no-nonsense visie op spiritualiteit met je. Met veel ruimte voor interactie en je vragen. De unieke inzichten die ik je aanreik leren je dingen anders te zien dan je deed. Je krijgt helderheid in hoe het leven werkt. Ik help je met meer verbinding met jezelf, met gemakkelijker omgaan met lastige dingen en met je ware verlangens te kennen en te leven. Zonder hard werken, zweverigheid of therapie.

Ervaar op mijn spirituele avond meer samenhang in je leven. Voel je opgelucht wanneer je jezelf ziet in de werking van het grotere perspectief. Voel je gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in je leven. Ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven. Dingen ‘overkomen’ je niet, ze gebeuren om je behulpzaam te zijn. De nieuwe inzichten die ik je aanreik leren je dingen anders te zien dan je deed. Je krijgt helderheid in hoe het leven werkt. Lastige situaties zul je als minder lastig ervaren.

Ik ben Tiny Kanters, spiritueel coach, teacher & reader. Mijn missie is om je te helpen om je leven gemakkelijker en rijker te maken! Ik heb een unieke no-nonsense visie op spiritualiteit. Hiermee help ik je onder andere met spiritualiteit praktisch toe te passen in je leven. Ik help je met meer verbinding met jezelf, met gemakkelijker omgaan met lastige dingen en met je ware verlangens te kennen en te leven. Hierdoor maak je persoonlijke groei door, kom je in je kracht en word je zelf de baas in je leven! Zonder hard werken, zweverigheid of therapie. Ik kan voelen wat voor jou werkelijk belangrijk is en via automatisch spreken antwoorden doorgeven op persoonlijke vragen.Ik heb honderden mensen met hun transformaties geholpen en dat kan ik bij jou ook doen. Want ook jij verdient een leven vol vreugde waarin je het beste uit jezelf haalt en vertrouwt op je innerlijke kracht.

Het verfrissende programma van deze spirituele avond:

 • Korte talk om mijn no-nonsense visie met jullie te delen
  Ik vertel je mijn frisse no-nonsense visie, gebaseerd op de laatste inzichten van de afgelopen 35 jaar. Zo kun je zien dat spiritualiteit niet ingewikkeld hoeft te zijnMijn visie is vaak een gespreksstarter.
 • 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
  Graag geef ik je ook vijf krachtige powertools mee. Die geven je een sterke basis om spiritualiteit op een eenvoudige manier met je dagelijkse leven te verenigen. Zo kun je nog lang plezier hebben van deze avond
 • Een praktische oefening
  Ik bied je een oefening aan om live te ervaren wat het betekent om sommige spirituele zaken zelf praktisch toe te passen. Zo heb je een kennismaking en kun je er thuis verder mee oefenen.
 • Antwoorden op jullie (levens)vragen en je spirituele vragen
  Stel je levensvragen en andere vragen en krijg antwoorden en inspiratie om je eigen antwoorden te vinden. Heb je vragen als: Waarom ben ik hier? Is er leven na de dood? Waarom gebeuren bepaalde dingen in mijn leven? Hoe krijg ik meer vervulling in mijn leven? Hoe pas ik elke dag spiritualiteit toe? Dan is zo’n avondje zeker heel waardevol voor je.
 • ‘Hot-seat’ met spirituele doorgevingen, inclusief praktische tips
  Ik doe enkele korte spirituele sessies in de ‘hot-seat’. Hierbij geef ik via automatisch spreken, antwoorden door op vragen die gesteld worden of die ik stel. Terwijl de anderen luisteren. Dit is een effectieve manier om te leren hoe je spiritualiteit ook echt toepast in je dagelijkse leven en werk.
 • Korte introductie van mijn nieuwe boek & mijn spirituele coaching
  Ik laat je mijn nieuwe boek No-nonsense spiritualiteit zien en ik vertel je kort over mijn spirituele coaching. • Spirituele avond: No-nonsense spiritualiteit


  Datum
  Vrijdagavond 31 maart.
  Van 19:30 – 22:00.
  Inloop vanaf 19:00.
  Inclusief koffie, thee, water.

  Locatie
  Tussen de Grachten 129, Weesp (onder Amsterdam).
  Auto: Betaald parkeren tot 20:00.
  OV: 15 minuten lopen van station Weesp

 • Ticket: € 15,-Check of mijn spirituele avond iets voor jou is:

Herken je één of meer van onderstaande wensen bij jezelf?

– Ik wil spiritualiteit heel praktisch dagelijks kunnen toepassen
– Ik wil meer verbinding met mijzelf en meer voelen i.p.v. denken
– Ik heb uitdagingen in je leven waar ik anders mee om wil gaan
– Ik wil minder ‘gedoe’ en pijn en dat voorkomen in de toekomst
– Ik heb echte verlangens die ik graag meer wil leven
– Ik wil meer bezieling en zingeving in mijn leven
– Ik wil meer levensvreugde en meer regie over mijn leven

Schermafbeelding 2022-08-02 om 08.30.46

“Ik kan rustig zeggen dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die deze complexe materie zo eenvoudig, duidelijk en helder uitlegt!” (Danny)

“Ik heb in een uur praten met jou meer over spiritualiteit geleerd dan alle boeken samen die ik erover gelezen heb. Nu begrijp ik wat ik eraan kan hebben en dat dat heel verrijkend is.” (Ine)

“Wat een cadeautje zo’n spirituele avond.” (Esther)

“Mijn kijk op het leven is lichter en vreugdevoller geworden daar ben ik heel dankbaar voor!!! Dat komt doordat ik nu snap hoe het leven werkt en daardoor anders tegen veel dingen aankijk.” (Anjani)

“In één avond heb ik meer mijzelf begrepen en het leven begrepen dan ooit. Ik ben jaren op zoek geweest naar de antwoorden die ik vanavond van jou kreeg. Ik ga je coaching boeken bij je om het in mijn leven te toe te passen.”  (Patricia)

“Ik ervaar meer samenhang in je leven. Voel me opgelucht wanneer ik mezelf zie in de werking van het grotere perspectief. Ik voel me gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in mijn leven. Ik ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven.” (Manny)

“Wat heerlijk simpel, zodat het zo gewoon is. Helder.” (Edith)

“Niemand maakt spiritualiteit zo eenvoudig en praktisch als jij. Wat een verademing! Zo kan ik er echt iets mee in mijn leven.” (Patrick)

Ik merk dat ik na deze avond meer rust heb rondom het thema spiritualiteit. De helderheid die Tiny hierin verschaft is fijn. Hij sprak met passie over het onderwerp en vertelde ook over zijn eigen ervaringen, waardoor je erg op je gemak bent. De hot-seat sessies waren spot-on! En je bent gewaarschuwd: na deze avond wil je al zijn boeken lezen!(Saranna)

Met een en al luisterend oor en was jij in staat om ons mee te nemen naar ons gevoel, onze intuïtie en naar een ‘andere dimensie van zijn’. (Monique)

Contact

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@tinykanters.nl
Of bel of app me: 06 48419858