Hier is de uitslag van je no-nonsense spirituele test

 

Wil je meer weten of je testresultaten met mij persoonlijk bespreken:
Vraag hier je gratis gesprek aan.
Of mail me even: info@tinykanters.nl
Of bel of app me even: 06 48419858

Voelen

0%

Vibratie

0%

Intentie

0%

Intuitie

0%

Flow

0%

 

Door te voelen weet je wat aandacht nodig heeft

Mensen die de staat van zijn van zichzelf goed voelen (je emoties, je vibratie en je intenties) en lichamelijke sensaties. Die weten wat ze nodig hebben en wat hun behoeften zijn om zich nog beter te voelen. Mensen die ‘bezet zijn’ zijn vaker bezig met emoties en gedachten over het verleden of zorgen over de toekomst. Stress en piekeren kan ze bezighouden. Ze kunnen verslavingen hebben om minder te voelen.

Je vibratie verhogen helpt voor een liefdevoller leven

Mensen die vaker liefdevol, begripvol, hebben compassie hebben een hogere vibratie. Ze helpen je graag. Ze houden van zichzelf, van anderen en hun omgeving. Zijn vaker respectvol en tolerant en waarderen wat er is. Mensen in een lagere vibratie zijn vaker oordelend over zichzelf en over anderen. Ze hebben gemakkelijker schuldgevoel en schaamte. In extreme gevallen kunnen ze gewelddadig gedrag vertonen.

Je intenties geven regie voor meer focus op je verlangens in je leven

Mensen die hun bereikbare verlangens regisseren zijn vaker helder in wat ze willen. Ze zijn gefocust op hun intentie en laten de exacte uitkomst en het proces open. Ze vertrouwen erop dat hun focus ze naar de realisatie van hun verlangens leidt. Mensen die reactief zijn laten zich vaker leiden door omstandigheden.

Je intuïtie volgen brengt je meer vervulling

Bij mensen die hun intuïtie volgen lijkt het dat ze vaker moeiteloos hun verlangen volgen. Ze kiezen als vanzelf (onbewust) de weg van hun verlangens. Hierdoor gaan ze vaker met weinig weerstand en met meer vervulling door het leven. Mensen die hun intuïtie negeren zoeken vaker andere houvast. Zoals aan plannen, doelen, regels, afspraken, etc. Ze zijn vaker minder onbevangen en meer ‘denkers’ dan ‘voelers’.

Je weerstand loslaten helpt voor een gemakkelijker leven

Mensen die hun weerstand weer losgelaten hebben voelen vaker licht en vreugdevol. Ze zijn vaker niet bang om situaties aan te gaan. Omdat ze weerstand gemakkelijker weer kunnen loslaten. Mensen met opgestapelde weerstand voelen vaker ‘zwaar’ of ‘zuigend’ in de energie. Soms met ‘slachtoffergedrag’.