no-nonsense spirituele avond
programma

Workshop Nieuwe Spiritualiteit

Zondag 8 oktober 2023, De Roos PC Hooftstraat 183 Amsterdam 14:00 – 16:30, Deelname € 25,-

Ontdek in 2½ uur het nieuwe spirituele tijdperk

Maak kennis met Tiny Kanters en zijn no-nonsense kijk op een nieuw spiritueel tijdperk. Deze leuke en leerzame workshop leert je meer te verbinden met jezelf, makkelijker om te gaan met je uitdagingen en meer zingeving creëren. Waar je ook tegenaan loopt. Voor een gemakkelijker & rijker leven. Met meer voelen, vertrouwen, rust, verbinding, ontwikkeling etc.

Tijdens deze workshop zal Tiny je op een superpraktische manier leren hoe je de nieuwe spiritualiteit van de afgelopen 35 jaar kunt toepassen in je dagelijks leven. Ervaar het zelf… Er is volop ruimte voor je vragen, en als bonus ontvang je GRATIS Tiny’s nieuwste boek: “No-nonsense spiritualiteit!”

Ontdek in 2½ uur het nieuwe spirituele tijdperk

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar leven gemakkelijker & rijker wil maken met nieuwe spiritualiteit. Het biedt een sneak- preview van het nieuwe spirituele tijdperk in actie. Je ontdekt ook of zijn Basiscursus nieuwe spiritualiteit een waardevol vervolg voor je is. En de nieuwe inzichten die hij je aanreikt leren je dingen anders te zien dan je deed. Je krijgt meer helderheid in hoe het leven werkt. Lastige situaties kan je als minder lastig ervaren. Dat is sowieso toch een mooie verrijking van je leven?

Workshop programma:
• Korte talk om zijn no-nonsense visie met je delen
• 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
• Antwoorden op je (levens)vragen en je spirituele vragen
• Praktische oefeningen om ook thuis zelf te doen
• Korte ‘hot-seat’ readings die je snel inzicht geven
• Introductie Basiscursus nieuwe spiritualiteit & gratis boek


Schermafbeelding 2022-08-02 om 08.30.46

“Ik kan rustig zeggen dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die deze complexe materie zo eenvoudig, duidelijk en helder uitlegt!” (Danny)

“Ik heb in een uur praten met jou meer over spiritualiteit geleerd dan alle boeken samen die ik erover gelezen heb. Nu begrijp ik wat ik eraan kan hebben en dat dat heel verrijkend is.” (Ine)

“Wat een cadeautje zo’n spirituele avond.” (Esther)

“Mijn kijk op het leven is lichter en vreugdevoller geworden daar ben ik heel dankbaar voor!!! Dat komt doordat ik nu snap hoe het leven werkt en daardoor anders tegen veel dingen aankijk.” (Anjani)

“In één avond heb ik meer mijzelf begrepen en het leven begrepen dan ooit. Ik ben jaren op zoek geweest naar de antwoorden die ik vanavond van jou kreeg. Ik ga je coaching boeken bij je om het in mijn leven te toe te passen.”  (Patricia)

“Ik ervaar meer samenhang in je leven. Voel me opgelucht wanneer ik mezelf zie in de werking van het grotere perspectief. Ik voel me gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in mijn leven. Ik ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven.” (Manny)

“Wat heerlijk simpel, zodat het zo gewoon is. Helder.” (Edith)

“Niemand maakt spiritualiteit zo eenvoudig en praktisch als jij. Wat een verademing! Zo kan ik er echt iets mee in mijn leven.” (Patrick)

Ik merk dat ik na deze avond meer rust heb rondom het thema spiritualiteit. De helderheid die Tiny hierin verschaft is fijn. Hij sprak met passie over het onderwerp en vertelde ook over zijn eigen ervaringen, waardoor je erg op je gemak bent. De hot-seat sessies waren spot-on! En je bent gewaarschuwd: na deze avond wil je al zijn boeken lezen!(Saranna)

Met een en al luisterend oor en was jij in staat om ons mee te nemen naar ons gevoel, onze intuïtie en naar een ‘andere dimensie van zijn’. (Monique)

Contact

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@tinykanters.nl
Of bel of app me: 06 48419858